top of page
  • Yazarın fotoğrafıSinan

Tesisimiz ile ilgili tüm yanıtlara buradan ulaşabilirsiniz.

Güncelleme tarihi: 1 Mar 2023

Gödence Hotel Restoran Bungalov, İzmir Seferihisar'a bağlı Gödence köyünde 2018 yılından beri misafirlerini ağırlamaktadır. 8 otel odası ve 7 adet bungalov ile doğa severler, aileler, çiftler ve gruplar için konaklama ve restoran hizmeti sunmaktadır.


Nasıl ulaşılır?

Gödence Hotel Restoran Bungalov'a ulaşım en pratik olarak İzmir Seferihisar yolu üzerinden yapılabilmektedir. Bu yol üzerinde bulunan Bademler köyünde bulunan Opet benzin istasyonunu geçince ilk kavşaktan sola dönülür ve yaklaşık 8 Km sonra otele ulaşılır. Yolumuz asfalt bir dağ yoludur. Gölcük köyünü geçtikten ve Gödence Köyüne gelmeden önce yol kenarındaki tabelalarımızı takip edebilirsiniz.

Toplu ulaşım ile gelmekte mümkün. Seferihisar-Çamtepe araçlarını incelemek için buraya tıklayınız.

Bunun dışında Seferihisar'dan taksi ile ulaşımı sağlayabilirsiniz.


Olanaklar

Otelimizde 8 adet otel odası ve 7 adet bungalov bulunmaktadır. 27 dönümlük bir arazide kurulu olan otelimize ait tüm binalar aynı arsa üzerinde birbirlerinden etkilenmeyecek şekilde konumlandırılmıştır. Tüm misafirlerimizin yararlanabildiği açık bir yüzme havuzu ve içkili bir restoranımız bulunmaktadır. Misafirlerimizin yemek yapabileceği veya mangal yakabileceği bir alan bulunmamakta tüm yiyecek ve içecek ihtiyaçları restoranımızdan karşılanabilmektedir.

Otelimizin etrafında bulunan yürüyüş parkurları, doğa ile baş başa kalabileceğiniz oturma ve dinlenme alanları ile yoga veya pilates severler için düşünülmüş platformları ile size sükûnet ve rahatlama için uygun bir ortam hazırlamaktadır.

Dileyen misafirlerimiz için ise sonsuzluk havuzumuz iyi bir seçenek olarak öne çıkmaktadır.

Kendi aracı ile gelen misafirlerimiz ücretsiz otoparkımızdan faydalanabilmektedir.

Otel restoranımız misafirlerimizin tercih ettiği bir seçenektir. Hazırlanan yemekler günlük olarak taze hazırlanmakta ve misafirlerimize ekonomik ve lezzetli bir seçenek olarak sunulmaktadır. Restoran hizmetimiz için önceden rezervasyon yapılması bu anlamda bizim için önemlidir. Dileyen misafirlerimiz için Seferihisar ve Sığacık'ta yaklaşık 20 Km mesafede de restoran seçenekleri bulunmaktadır ancak mesafe nedeniyle genellikle tercih edilmemektedir.

Evcil hayvan dostu bir otel olarak evcil hayvanlarınızı da otelimizde görmekten büyük bir sevinç duyuyoruz ancak restoranda kapalı bölüme ve havuz bölgesine girmelerine diğer misafirlerimiz açısından müsaade edemiyoruz.


Genel Kurallarımız

  1. Otele giriş saatleri saat 14:00 sonrası, çıkış saatleri ise 12:00 ye kadardır.

  2. Otelimize dışarıdan yiyecek veya içecek getirilmemesi gerekmektedir.

  3. Bulunduğumuz hassas bölge nedeniyle yangına neden olabilecek sigara kullanımı gibi ihtiyaçların azami dikkatle gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Herhangi bir nedenle ateş yakmak veya yangına neden olabilecek faaliyetler kesinlikle yasaktır.

  4. Yüzme bilmeyenlerin ve çocukların havuza yalnız girmemeleri gerekmektedir.

  5. Doğayı ve çevreyi korumak için azami dikkat ve çabanın harcanması önemlidir.

  6. Diğer misafirlerimizin haklarına saygılı olmak ve ortak alanları bu şekilde kullanmak kolektif bir yaşam için gereklidir.


Misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Sizleri de en kısa zamanda ağırlamayı çok isteriz.




1.800 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page